Rescriere / reprogramare BIOS

250,00 lei TVA inclus

BIOS laptop
BIOS PC
BIOS noteboook
BIOS server

Descriere

Rescriere / reprogramare BIOS

Suntem o echipa de specialisti in materie de reparatii si interventii laptop.

Deparolarea sau rescrierea de BIOS la un laptop presupune activitati complexe corelate cu o serie de cunostinte IT Hardware si Software foarte bune.

Cunoastem toate procedurile necesare si detinem programatoare speciale pentru a realiza aceste operatiuni in cel mai scurt timp si cat mai sigur pentru orice model de laptop.

Ce este BIOS?

Fiecare placa de bază are montat un chip care conține software BIOS, acesta este instalat din fabricatie. Accesul pentru configurarea BIOS este independent de orice sistem de operare, deoarece BIOS face parte din hardware-ul plăcii de bază.

BIOS-ul (Basic Input/Output System) este componenta care face legaturile de baza dintre componentele hardware si sistemul de operare. La fiecare pornire de laptop, BIOS apeleaza componentele si incarca sistemul de operare pe Hard Disk.

BIOS este, de asemenea, utilizat pentru a identifica și configura hardware-ul într-un computer, cum ar fi hard disk-ul, unitatea optică, procesorul, memoria și echipamentele conexe. Exista cateva setari importante pe care le putem face din BIOS pentru functionarea optima a unui laptop.

Chiar daca laptop-ul tau ruleaza Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Linux, Unix – funcțiile BIOS sunt disponibile în afara sistemului de operare și pot fi configurate pentru utilizarea laptop-ului impreuna cu sistemul de operare.

Ai uitat parola de la BIOS?

BIOS-ul nu intampina probleme speciale in utilizarea cotidiana, insa daca alegeti sa securizati laptop-ul printr-un cuvant cheie, modalitatea de a debloca sistemul este prin acces BIOS. Daca te regasesti in aceasta situatie, te asteptam cu laptopul pentru deparolarea BIOS intr-unul dintre centrele ITpunct si putem rezolva rapid problema.

Configurarea BIOS poate fi accesata în diverse moduri, în funcție de modelul laptopu-ului sau al plăcii de bază.

Laptop-ul meu nu mai deschide sistemul Windows

Când un sistem de operare are probleme la pornire, acesta poate afișa mesaje de eroare la încărcarea laptop-ului. Aceste mesaje pot proveni din BIOS-ul sistemului sau pot fi generate de Windows. Mesajele de eroare tipice afișate de BIOS includ următoarele:

Disk-ul de sistem este invalid

Eșec de încărcare

Eroare pe hard disk

Sistem de operare lipsă

Aceste mesaje și altele similare indică faptul că chipul de firmware BIOS sau UEFI de pe placa de bază nu poate localiza fișierele de pornire pentru sistemul de operare. Motivele posibile pot include o multitudine de surse. Diagnoza specializata a laptop-ului este foarte importanta pentru determinarea cauzei exacte.

Cand ai nevoie de rescriere BIOS?

Ai uitat parola de la BIOS si nu mai poti accesa laptop-ul

BIOS-ul trebuie actualizat

A fost scris un BIOS corupt, sau versiunea gresită

In timpul actualizarii sistemului de operare, laptop-ul s-a blocat

Laptop-ul nu mai porneste

BIOS-ul a fost virusat

La conectarea incarcatorului, laptop-ul nu se alimenteaza sau nu mai incarca bacteria

Apar erori de BIOS in Windows sau componente incompatibile cu sistemul de operare

Oferim rescriere BIOS
pentru majoritatea producătorilor de laptop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rescriere / reprogramare BIOS”