Reparatii placi de baza

300,00 lei TVA inclus

Orice placa de baza laptop, calculator, notebook, macbook s.a.m.d.

prețul poate varia in funcție de complexitate si de defectul identificat

Descriere

Dacă laptopul tău nu mai pornește deloc, există o mare probabilitate să fie o defecțiune pe placa de bază. Această componentă este cea mai complexă și esențială din laptopul tău, conținând procesorul (CPU), memorii, placa video, placa audio, placa de rețea, și multe altele.

Dacă întâmpini probleme cu placa de bază, precum lipsa de imagine, sunet sau conexiune wireless, sau chiar dacă laptopul tău nu se aprinde, este important să acorzi atenție reparațiilor și mentenanței periodice.

Pentru a preveni deteriorarea plăcii de bază, recomandăm o curățare periodică de praf și evitarea încărcătorilor universali sau de calitate inferioară. Utilizarea unor încărcătoare necorespunzătoare, vărsarea lichidelor pe tastatura laptopului sau repararea anumitor componente de către persoane neautorizate pot duce la probleme cu placa de bază.

Echipa noastră de ingineri specializați în electronica laptopurilor poate oferi servicii de reparații profesionale pentru plăcile de bază ale laptopurilor de orice brand, inclusiv Apple, Asus, Lenovo, Acer, HP, Dell, Toshiba și multe altele. Noi avem cunoștințele, experiența și instrumentele necesare pentru a diagnostica și repara sistemul laptopului tău, astfel încât să poți avea un laptop funcțional și durabil.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reparatii placi de baza”