Recuperare date

Prețul inițial a fost: 500,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei. TVA inclus

Preturi incepand de la 100 LEI  pentru HDD Functional (stergere, formatare, corupere, virusare)
Defect electronic (PCB defect, chip-uri arse, no power) de la 800,00 RON
Defect mecanic (Scoate sunete, probleme de citire, deteriorari ) de la 2.200,00 RON

Descriere

Securitatea datelor tale este misiunea afacerii noastre.

Am recuperat cu succes datele pentru sute de clienți, persoane fizice sau juridice. Datele fiecarui client sunt importante și protejate de procedurile noastre.

Păstrăm un backup al datelor pentru a ne asigura că primiți cu succes unitatea și aveți posibilitatea de a face o copie suplimentară a fișierelor importante.

Intelegem cât de valoroase si confidentiale sunt informațiile personale, videoclipurile, fotografiile și muzica, astfel datele personale sunt mereu in siguranta.

Servicii de recuperare de date din Bucuresti

Nu va faceti griji daca hard disk-ul de laptop scoate zgomote sau daca functioneaza defectuos, ori daca a cedat pur si simplu fara drept de apel. Asiguram servicii de recuperare profesionala a datelor de peste 15 ani si echipa noastra este deosebit de calificata sa ofere servicii de recuperare de date pentru situatii de pierdere a datelor cauzate datorita:

Laptopul a cazut si nu mai porneste

Foldere si partitii inaccesibile

BSOD (ecran albastru)

Atacurile din partea virusilor

Eroare componenta hard disk

Unitatea hard disk nu se roteste

BAD-uri de pe hard disk

Contaminarea suprafetei hard-disk-ului

Formatarea neintentionata a partitiilor

Stergerea accidentala a datelor din hard disk

Defectiunea fizica a unitatii de disc

Deteriorari cauzate de fulgere, inundatii si incendii

Sabotaj uman sau stergeri intentionate

Defectiune mecanica si electrica

Software sau hardware incorect

Esecurile sistemului RAID

Server corupt

Probleme comune, proceduri salvatoare de recuperarea datelor

Daca datele de pe laptop au fost pierdute din cauza defectiunilor fizice sau a defectiunilor mecanice, logice sau electrice, procedurile de recuperare a datelor sunt bazate pe expertiza tehnicienilor de recuperare de inalta calificare, tehnologii de ultima ora, Clean Room clasa 100 si echipament de ultima generatie pentru recuperarea rapida si economica a datelor de afaceri sau a fisierelor personale.

Diagnostic expert

La primirea hard disk-ului sau a suportului de stocare, unul dintre inginerii nostri cu experienta in recuperarea datelor va evalua situatia pierderilor de date si, in consecinta, un cost aproximativ pentru client. Dupa acceptarea ofertei, recuperam datele critice in intervalul de timp garantat. Te vom tine mereu la curent cu privire la progresul recuperarii datelor dvs.

Nu va panicati datele tale sunt recuperabile si vor fi in siguranta.

Am salvat date si fisiere importante cu informatii si proiecte de afaceri foarte valoroase, nenumărate fotografii si filme de familie crezute disparute pentru totdeauna, ori colectii vaste de muzica sau arhive de documente.

Suntem specialisti in servicii de recuperare de date laptop de la IBM, Sony, Compaq, Dell, Toshiba, Apple, Asus, Acer, Alienware, Sager, Panasonic, Packard Bell, Siemens, HP, Gateway, Fujitsu, Lenovo, si modelele de laptopuri eMachines.

Lucrezi pe un Mac?

Ca parte a serviciilor noastre de recuperare de date Apple Mac, putem prelua productiv date pierdute sau corupte din modelele Macbook, iBook, Macbook Pro, MacBook Air, iMac, PowerBook, Mac Pro si Mac mini.

Te putem ajuta cu recuperarea datelor de pe multiple tipuri de suporturi

Specialistii nostri de recuperare a datelor din hard disk pot recupera datele de pe interfetele SATA, SCSI, PATA, IDE si EIDE si din toate brandurile de hard disk, cum ar fi Seagate, Maxtor, Quantum, Western Digital, G-Technology, Hitachi, LaCie, Samsung si Toshiba.

Inginerii nostri sunt specializati in recuperarea datelor de pe unitatile de calculatoare, hard disk-uri laptop, unitati externe, unitati USB, sisteme RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 2, RAID 3, RAID 4 si RAID 5), dispozitive NAS, dispozitive de retea de stocare (SAN) si alte suporturi de stocare.

Recuperarea datelor de pe hard disk

SSD – recuperare de date (SSD)

Recuperarea datelor de pe unitatea externa

NAS – recuperare de date (Storage Attached Network)

Recuperare Windows FAT NTFS

Mac – recuperare de date

RAID – recuperare de date

Recuperarea bazei de date SQL

CCTV – recuperare de date DVR

Recuperare de date USB Flash Drive

Recuperarea datelor de pe cardul de memorie CFast

Linux – recuperare de date

SAN – recuperare de date (reteaua de spatiu de stocare)

Dell EMC – recuperare de date

Recuperarea datelor de pe hard disk

Evenimentele de pierdere a datelor sau blocarea unităților de stocare se întâmplă adesea fără niciun avertisment și pot cauza probleme serioase. Când se intampla un eveniment de pierdere de date, există de obicei trei metode pe care le poti utiliza cu succes:

Copia de rezerva pentru recuperarea datelor

Efectuarea copiilor de rezervă periodice (hard extern sau Cloud) poate permite recuperarea fisierelor si revenirea la ultima versiune salvată a unui fișier.

Software de recuperare a datelor

Dacă datele pierdute nu au fost salvate, este posibil ca o serie de prograame software de recuperare a datelor să poată efectua o restaurare. Totusi, ar fi bine sa te pricepi intr-o masura, aceste programe necesita cunostinte avansate.

Apeleaza la ITpunct Service Center pentru proceduri specializate

În cazul în care trebuie sa recuperezi datele de pe dispozitive deteriorate grav sau un software de recuperare a datelor nu este suficient, un serviciu de recuperare profesionala a datelor este cea mai buna solutie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Recuperare date”