Reparatii, inlocuire balamale

190,00 lei TVA inclus

Eșecul balamalei este o problemă comună care poate afecta toate mărcile de laptop

Descriere

Eșecul balamalei este o problemă comună care poate afecta toate mărcile de laptop

Chiar daca vorbim de dispozitive foarte performante, de materialele folosite și de prețul dispozitivului, defectiunile se pot intampla foarte usor. Balamalele metalice se pot rupe fizic sau se pot desprinde de piesele de plastic pe care sunt montate. Problema devine evidenta, de obicei, atunci când monitorul se desprinde de display.

Uneori primim laptopuri aduse la service în două piese, monitor si baza. În alte cazuri, o singură balama este desprinsa, iar ecranul se distanteaza de bază pe o singură parte.

Dacă observi desprinderea unei balamale, este recomandat să o reparam mai devreme decât mai târziu, deoarece defectiunea poate provoca probleme mai mari prin deconectarea cablurilor de la display catre placa de baza.

Reparatia sau inlocuirea unor piese va fi necesară atunci când balamalele laptopului s-au rupt, s-au intepenit ori s-au desprins din suporturi si nu mai mentin greutatea ecranului.

Daca balamalele s-au desprins, pot fi prinse la loc sau inlocuite

Înlocuirea balamalei solicita dezasamblare, iar operatiunea va fi efectuata de un specialist. Aceasta procedura va anula garanția pentru dispozitiv.

Demontarea laptopului variază foarte mult în funcție de producător, iar unele prinderi difera, dar in esenta indeplinesc aceeasi functie. Pentru a inlocui balamalele trebuie sa deconectam toate cablurile care conecteaza display-ul la placa de baza, sa indepartam monitorul si sa desurubam balamelele defecte.

 

Lucram exclusiv cu piese de schimb originale pentru cea mai buna compatibilitate.

Fiecare model de laptop este prevazut cu balamale care pot fi comandate de la producatori sau distribuitori înainte de montare. Balamalele nu sunt foarte scumpe, dificil de găsit sau dificil de montat, insa procedurile de inlocuire trebuie efectuate corect pentru siguranta dispozitivului.

Un serviciu de reparare a balamalei laptop implică în mod obișnuit să demontăm ansamblul de ecran al laptopului, precum și piesele corespunzătoare care trebuie reparate sau înlocuite, cum ar fi balamalele și componentele carcasei din plastic. În unele cazuri, este posibil să fie nevoie de noi conexiuni cu display-ul, ori chiar o inlocuire de display, in functie de tipul reparatiei.

Uneori poate fi nevoie de o simpla strangere a unui surub.

Balamalele pentru laptop sunt de obicei atașate la rama computerului cu ajutorul unor suruburi minuscule. Pentru a ne asigura că balamalele funcționează corect, recomandam ca balamalele sa fie inspectate periodic pentru a observa efectele unui stres mecanic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reparatii, inlocuire balamale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *