Laptopul se incinge – laptopul se supraincalzeste

Laptopul se incinge – laptopul se supraincalzeste

Care sunt simptomele unui laptop supraincalzit ?

Laptopul functioneaza greoi, are intarzieri in functionare, se blocheaza, se restarteaza, se inchide brusc, carcasa devine fierbinte sau se aude un zgomot ciudat din zona ventilatorului ?

Recomandat este sa il opriti, dupa care sa il lasati sa se raceasca apoi il reporniti.

Daca se incinge in continuare, recomandam verificarea cooler-ului, a pastei termoconductoare si pozitionarea laptopului pe o suprafata dura, plana, ferita de praf si intr-un mediu cat mai racoros. Nu este recomandata utilizarea  laptopului pe pat sau pe alta suprafata moale.

Laptopul se poate supraincalzi datorita problemelor de natura software (programe care suprasolicita componentele, virusi, probleme cu driverele etc.)  sau hardware-ului (cooler, radiator, pasta termica, carcasa, scurt circuit)

De asemenea recomandam si investitia intr-un cooling pad.

Apelati la un service cu experienta daca nu reusiti sa rezolvati problema folosind solutiile prezentate mai sus. Recomandat este sa optati pentru servicii de curatare profesionale la un interval de aproximativ 6 luni.

Lasă un răspuns

Transport gratuit in Bucuresti la comenzile de peste 200 lei
Hai sa vorbim
Ai nevoie de ajutor?
Scan the code
Salutare, avem un portofoliu de servicii si produse diversificat, doar o mica parte este prezentat pe site. Hai pe sa discutam mai multe pe Whatsapp.